Verschillende massages

Verschillende Massages

Boek nu

Rug/Nek/Schoudermassage (25min)
Losmakende massage met warme olie. Ideaal bij vastzittende spieren of gewoon als ontspanning.
€ 22,50

Magnetiseren
Magnetiseren is het geven van (genezende) energie. Het brengt je weer in balans en helpt bij het opruimen van blokkades. Werkt zowel op je fysieke lichaam als op je aura.
30min – € 27,00
45min – € 45,00
60min – € 54,00

Reiki (30min)
Reiki is een eenvoudige en zeer effectieve manier van doorgeven van energie door middel van handoplegging. Hierdoor kunnen blokkades in het lichaam opgeheven worden.
€ 27,00

Energetische massage 
Een Energetische massage is opgebouwd uit rustige en zachte grepen en werkt door op het hele lichaam. Het ontspant de spieren, bevordert de bloedsomloop en brengt het zenuwstelsel tot rust. Daarnaast stimuleert deze massage de lymfestroom en werkt ook positief op onze chakra’s.
30min – € 27,00
60min – € 54,00

Voetreflexmassage (30min)
Voetreflexmassage is een ontspannende massage via de reflexpunten in de voet.
Deze reflexpunten corresponderen met gebieden/organen in het lichaam. Door deze te masseren krijgt u dus in principe een volledige lichaamsmassage.
€ 27,00

Hotstone massage (25min)
Intense diepe warmte massage met warme stenen (45-50°C) die onze bloed- en lymfe circulatie stimuleert. Werkt ontgiftend en reinigend en draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam. Zorgt voor een diepe lichamelijke en geestelijke ontspanning.
€ 32,50

Kruidenstempelmassage (25min)
Ontspannende rug/nek/schoudermassage met warme op maat gemaakte kruidenstempels. Door de warmte van de stempels dringen de kruiden goed door in het onderliggende spierweefsel.
€ 30,00

Arnica Rug-Nek-Schouder Behandeling (45min)
Loslaatbehandeling voor Rug-Nek-Schoudergebied. Arnica Compres voor handen en voeten stimuleren de doorbloeding. Ontgiftende rode kleipakking helpt om spanningen en afvalstoffen los te laten. Het Chou Ritueel (Energetische hoofdhuid-haarmassage) maakt je hoofd leeg en zorgt voor diepe ontspanning. Een warm compres voor de rug gevolgd door een stevige doch zachte massage met warme Arnica olie laten de laatste restjes spanning verdwijnen.
€ 45,00

Klankschaalmassage (60min)
Deze zeer bijzondere massage werkt harmoniserend en zorgt voor een diepe ontspanning. Het is een combinatie van op maat gemaakte kruidenstempels en de indrukwekkende mooie klank van de klankschaal die afkomstig is uit het Himalaya gebied.
De schaal wordt in trilling gebracht en bij en over het lichaam bewogen. De trillingen hebben een positieve invloed op onze lichaamsprocessen, en kunnen diep liggende blokkade`s vrij maken zodat de energie weer kan gaan stromen.
€ 55,00