Over mij

Hoewel ik al een flink aantal jaren met plezier mijn schoonheidssalon run, voel ik pas sinds een jaar of twee dat ik echt mijn ding helemaal gevonden heb.

Hoe dat komt? Ik ben vanaf die tijd meer en meer mijn gevoel gaan volgen en vooral de dingen gaan doen die me energie opleveren in plaats van heel veel energie kosten.

Na het bezoeken van een magnetiseur omdat ik vaak moe en lusteloos was kwam ik tot het inzicht dat ik teveel energie kwijtraakte aan dingen die ik niet echt deed vanuit mijn passie. “Per toeval” liep ik op een beurs tegen het prachtige merk Bashya aan en daar ging mijn hart van dansen. Een heleboel nieuwe inzichten en waardevolle nieuwe technieken leerden mij om mensen helemaal thuis te laten komen bij zichzelf. Om de problemen en blokkades die ze ervaren te voelen en los te kunnen laten en daardoor meer energie te krijgen. En dit smaakte naar meer…

Op zoek naar verdieping kwam ik de opleiding tot Energetisch Therapeut op het spoor en deze prachtige opleiding zorgt ervoor dat ik zelf mag groeien in mijn proces. Ik merk dat ik veel sterker word in het doorgeven van energie en het invoelen van wat mensen op dit moment echt nodig hebben. Daarmee kan ik ze helpen bij een heleboel klachten die regelmatig hun oorsprong in een onverwachte hoek blijken te hebben.

Ik ben enorm dankbaar dat ik mensen helemaal mag laten ontspannen en ze daarnaast ook nog kan ondersteunen op fysiek, mentaal en emotioneel nivo. Hierdoor zit je beter in je vel en heb je meer energie om vreugdevol door het leven te gaan.  Ik mag hiervoor zowel mijn kennis als mijn gevoel en ervaring inzetten.

Met deze Holistische manier van werken en de prachtige 100% Eco/Bio producten van Bashya ga ik dus verder waar reguliere schoonheidsverzorging stopt.

Het is moeilijk in woorden uit te leggen wat ik precies bedoel en daarom nodig ik je graag uit om eens kennis te komen maken met de beleving van het Bashya Chou Ritueel.
Ik verheug me erop om je te mogen verwelkomen.