Massage

In ons vaak drukke bestaan is het moeilijk om een goede balans te vinden tussen spanning en ontspanning. Vaak zorgen we beter voor de mensen om ons heen dan voor onszelf. Wat dit met ons lichaam doet, merken we vaak pas als er bepaalde functies beginnen te haperen.

Ons lichaam heeft behoefte aan goede brandstof (gezond voedsel), aandacht, warmte, vertrouwen, liefde, respect ontspanning en rust. Een massage kan hieraan een waardevolle bijdrage leveren, het is een weldaad voor lichaam en geest.

Door een massage wordt de bloedcirculatie en daarmee ook de stofwisseling geactiveerd. Hierdoor worden voedingsstoffen en zuurstof naar de lichaamscellen gebracht en zullen afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Dit kan allerlei fysieke klachten verminderen of zelfs verhelpen. Maar de ontspanning die hiermee gepaard gaat heeft zeker ook een een positief effect op uw geestelijk welbevinden en dus ook op uw gezondheid.

Er zijn genoeg redenen te bedenken om eens tijd vrij te maken voor deze vorm van ontspanning. Lees hier meer over welke vormen van massage Salon Eileen u kan bieden.

Het is fijn als je na een massage geen drukke dingen meer op je programma hebt staan, maar even heerlijk kunt nagenieten.

Om de losgekomen afvalstoffen makkelijker af te voeren is het belangrijk om na de massage extra water te drinken.