Weleda

Wij gaan ervan uit dat alleen de natuur ons het beste kan bieden om de huid te verzorgen en in balans te houden. Onze inspiratie halen we hoofdzakelijk uit de plantenwereld en de natuur om ons heen. Deze schatkamer boordevol waardevolle ingrediënten, elk met een unieke werking, levert ons niet alleen de nodige grondstoffen maar ook belangrijke inzichten die ons helpen bij de samenstelling van onze producten. Door te observeren wat er in de natuur gebeurt, leren we hoe we de processen in onze huid op een natuurlijke manier kunnen ondersteunen en versterken.

Daarom vind je ook de Weleda producten bij Salon Eileen. Onze huid is het beste af met producten die 100% natuurlijk zijn. Bij het gebruik van synthetische ingrediënten krijg je veel sneller last van allergische reacties.

Salon Eileen kent 3 Weleda behandelingen maar natuurlijk is het ook hier weer mogelijk om maatwerk te leveren. Geef uw wensen aan en we stellen samen een passend pakket samen. Tijdens het masker lig je even lekker rustig waardoor de behandelingen langer lijken dan de Bashya Rituelen.

Weleda Short Treatment (45min)
Korte verzorgende en/of reinigende behandeling. Geen poespas, gewoon even lekker reinigen, verzorgen en evt de wenkbrauwen in model brengen.
€ 32,50

Weleda Basic Treatment (60min)
Ontspannende en verzorgende behandeling  van gezicht en decolleté. Je wordt lekker even een uurtje in de watten gelegd en je huid wordt heerlijk verwend met de mooie producten van Weleda. Je wenkbauwen worden in model gebracht en tijdens de massage zak je even helemaal weg in een heerlijke ontspanning.
€ 47,50

Weleda Coddle Treatment (75min)
Verwenbehandeling van top tot teen. We beginnen met alle dagelijkse zorgen los te laten tijdens het heerlijke voetenbad. Daarna dommel je helemaal weg tijdens de voetmassage en ben je al helemaal relaxt alvorens aan de gezichtsbehandeling te beginnen. Als extra krijg je hierbij een heerlijke hoofdhuid massage.
€ 54,50