Bashya

Het leven zit vol stress waardoor we steeds vaker vergeten te genieten van de kleine dingen in het leven. Het concept van de BASHYA® behandelingen gaat uit van de energetische principes van de Chinese geneeskunde. Zij staan voor uiterlijke en innerlijke verzorging en geestelijk welzijn.

De energetische BASHYA® behandelingen geven een moment van totale ontspanning. Het gebruik van de warme, zijdezachte kruidenoliën, de gebruikte technieken en energetische producten zullen je uitnodigen om mee te reizen naar het stiltepunt.

De ervaringen en wetenschappen vanuit de Chinese leer, denk aan de elementen water, hout, vuur, metaal en aarde, de aromatherapie, de kruidenleer, psychologie, reflexologie, acupressuur, ontspanningstechnieken en nog veel meer worden allemaal samengevoegd in een BASHYA® ritueel. Dit is in niets te vergelijken met een traditionele gezichtsbehandeling.

Veel van onze hedendaagse problemen hebben hun oorsprong in allerlei soorten stress, verkeerde voeding, onvoldoende lichaamsbeweging, een verstoorde hormoonbalans en emotioneel welbevinden. De gevolgen daarvan zijn in eerste instantie zichtbaar als een esthetisch probleem, met typische verschijnselen op gezicht en lichaam. (Couperose, acne, vermoeide huid, eczeem, verslapte, vale of grauwe huid, etc.).Ons lichaam geeft ons aldoor maar seintjes waar we niet naar luisteren en laat het ons zelf zien aan de buitenkant.

Bashya behandelingen worden afgestemd op het individu. De BASHYA® methode is niet alleen voor optimale huidverzorging maar werkt ook door op o.a. lichamelijke klachten gerelateerd aan stress en langdurige spanning, depressiviteit en overgangsklachten. Ieder mens wordt beschouwd als een unieke eenheid van lichaam en geest met ieder zijn eigen behoeften. De behandelmethodieken zijn holistisch wat wil zeggen dat de mens als één geheel benaderd moet worden en dat er niet alleen naar één probleem of afwijking wordt gekeken, want de mens is een fysieke, psychische, emotionele en spirituele eenheid.

De werking van BASHYA® is resultaat gericht. Het is niet alleen de pure ontspanning en welbevinden tijdens de behandelingen die fantastisch zijn maar ook de resultaten op de lange termijn. Er worden grote verbeteringen geboekt met de verschillende Bashya therapieën c.q. technieken in combinatie met de energetische producten.

Klik hier voor de verschillende mogelijkheden.