Ervaringen

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je IP-adres 54.82.10.219 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
5 berichten.
Ineke Ineke schreef op 16 oktober 2018 om 19:28:
Vanmiddag bij Ilse de Access Bars┬«Try-Out mogen ervaren. Heerlijk! Na de behandeling voelde het alsof ik n strakke muts had afgezet! Zeker n aanrader. Ontspannen huiswaarts en uitkijken naar n volgende verwennerij ­čśë
Ria Ria schreef op 14 juni 2018 om 10:33:
Gisteren weer lekker mogen relaxen op het behandelbed van Ilse. Al bij het eerste deel van de hoofdhuid-haarmassage zak ik echt helemaal weg in een diepe ontspanning. Ik vergeet echt even helemaal waar ik ben. De gezichtsbehandeling die daarna komt is ook echt superfijn. De producten ruiken heerlijk en doen mijn huid echt goed. Dankjewel lieve Ilse en tot de volgende keer.
Kirstin Kirstin schreef op 8 juni 2018 om 15:06:
Wow, wat heb ik een bijzondere behandeling mogen ondergaan bij Ilse. Ik had allerlei vage kwaaltjes die toevallig ter sprake kwamen in een gesprek. Ilse zei: misschien is een sessie magnetiseren iets voor je. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt en ik maakte de afspraak. Tijdens de sessie lag ik met mijn kleren aan op het behandelbed en Ilse legde haar handen op bepaalde plekken op mijn lichaam. Soms werd het heel warm en ik voelde van alles stromen. Na de behandeling voelde ik me een stuk lichter en het lijkt echt of de klachten zijn afgenomen. Ik ga het zeker vaker doen.
Pieter Pieter schreef op 6 juni 2018 om 14:59:
Gisteren mocht ik een proefsessie ondergaan van de Access Bars behandeling. Wow, ik ben er helemaal van ondersteboven. Het is echt heel bizar. Mijn hoofd voelt letterlijk helemaal leeg, zo relaxed. Ik kan het echt iedereen aanraden.
Rianne Rianne schreef op 30 mei 2018 om 22:15:
Gisteren de geweldige behandeling van Stress naar Ontspanning mogen ondergaan. Echt helemaal Top. In een knusse praktijkruimte met een heerlijk muziekje op de achtergrond even helemaal kopje ondergaan. Heerlijk rustig en ontspannend. 100% aandacht van Ilse voor mij, fijne producten en een serene energie. Ik ging als herboren huiswaarts. Dankjewel Ilse en tot gauw!