Bashya Uniek

Bashya Uniek

“Omdat ieder mens uniek is, verdien je ook een op jouw persoonlijk afgestemd ritueel om lichaam en geest weer in balans te brengen.”

Bij Salon Eileen kunt u naast een BASHYA Ritueel ook kiezen voor een behandeling op maat. U boekt dan tijd en in overleg met u stel ik een persoonlijk ritueel voor u samen. Er wordt gekeken naar wat u op dat moment nodig heeft. Na het boeken van uw eerste Bashya Uniek Ritueel ontvangt u van mij per email een intake-formulier welke ik graag ingevuld retour ontvang. We nemen dit in de praktijk dan samen door en stellen in overleg een uniek ritueel samen. Zo kunnen we een zo optimaal resultaat behalen.

Omdat de huid een spiegel is van uw welbevinden kan ik aan de hand van gezichtsreflexologie zien in welke gebieden van uw lichaam een eventuele disbalans aanwezig is. We proberen dan samen de oorzaak hiervan te vinden en gaan werken aan het herstellen van de balans.

De ervaringen en wetenschappen vanuit de Chinese leer, denk aan de elementen water, hout, vuur, metaal en aarde, de aromatherapie, de kruidenleer, psychologie, reflexologie, acupressuur, ontspanningstechnieken en nog veel meer worden allemaal samengevoegd in een BASHYA ervaring.

Zoals gezegd boekt u tijd en bepaalt u dus zelf hoe lang een behandeling duurt.
U heeft de keuze uit:

Boek nu

45 min – €45,00
60 min – €54,00
75 min – €67,50
90 min – €80,00