Bashya Rituelen

Bashya Rituelen

Binnen BASHYA kennen we een aantal basis rituelen… maar omdat ieder mens uniek is, kun je er ook voor kiezen om een ritueel op maat te laten maken naar wat jouw lichaam op dat moment nodig heeft.

Boek nu

Basis Rituelen.

Bashya Chou (30 min)
Een hoofdhuid haarmassage, waarbij de spanningen uit het hoofd worden getrokken met behulp van acupressuur, massagetechnieken en Hinata olie. De reflexzonemassage van de oren helpt mee aan het totaal balans van het lichaam.
€ 27,00

Bashya Begin (45min)
Deze behandeling begint met het Chou Stiltepunt ritueel zoals hierboven beschreven. Vervolgens wordt uw gezicht gereinigd met biologische reinigingsmelk, waaraan kruiden zijn toegevoegd, afgestemd op uw huidtype. Hierdoor ontstaat een zacht scrubeffect. Daarna wordt het regenererende masker aangebracht en dit wordt in gemasseerd met edelstenen. De behandeling wordt afgemaakt met een dag- of nachtcrème en terwijl u nageniet wordt er een heerlijk kopje kruidenthee klaar gemaakt.
€ 45,00

Bashya Balans (60min)
Een bijzondere gezichtsbehandeling . Deze behandeling begint ook weer met het Chou Stiltepunt ritueel, om alle spanning los te laten en daarmee de huid ontvankelijker te maken voor de producten. Daarna volgt een dieptereiniging met kruiden afgestemd op de behoefte van de huid. Een speciale gezichtsreflexologie massage met donutstenen stimuleert diverse huidzones. Het vier-elementenmasker wordt aangebracht met vier verschillende kleisoorten De behandeling wordt afgesloten met een dag- of nachtcrème en een heerlijk kopje kruidenthee.
€ 54,00

Bashya Acupressuur Facelift (75min)
Een ware facelift zonder Botox!
Een gezichtsbehandeling met diepgang die u lang zal bijblijven. Oosterse en Westerse technieken ontmoeten elkaar. De behandeling bestaat uit het bekende Chou Ritueel, waarin u helemaal wordt teruggebracht naar uw stiltepunt. Er worden alleen maar 100% Eco/Bio producten gebruikt met een sterke energetische werking. Deze gaan veel dieper dan de huid en zorgen ook voor innerlijke balans.
Na het Chou Ritueel volgt een uitgebreide reiniging en peeling en een bijzondere massage bestaande uit bindweefselmassage en drukpuntmassage technieken.
Een speciaal op maat gemaakt masker wordt met edelsteen massagestaven ingemasseerd. U keert echt herboren huiswaarts.

€ 67,50

Bashya van Stress naar Ontspanning in 75 minuten (75min)
Een weldadig ritueel waar we beginnen met een voetenbad met loslaten kruiden.
Daarna een ontspanningsoefening om alle spanning los te laten, gevolgd door een uitgebreide hoofdhuid haarmassage waar we helemaal stil van worden.
Als afsluiting een gezichtsbehandeling waardoor je stralend en ontspannen de praktijk zult verlaten.
€ 67,50

Bashya Kom uit je Hoofd Ritueel (90min)
Een geweldige belevenis om je hoofd helemaal leeg te maken en weer sterker in je energie te komen.  We beginnen met een ontspanningsoefening, waarbij je even helemaal contact maakt met jezelf. Een mooie reis langs de 7 chakra’s brengt meer balans in je energiesysteem. Daarna worden de voeten lekker ingepakt met een pakking van Goudsbloem, Rode klei en aardende Gaia olie. Dit laat jouw energie zakken naar je onderlichaam en er komt rust in je hoofd. De Chou hoofdhuid-haarmassage en een gezichtsbehandeling maken deze belevenis compleet.
€ 80,00

Reload your Battery (90min)
Even pas op de plaats met een heerlijke behandeling om helemaal tot rust te komen.
Een voetenbad haalt je uit je hoofd en laat je energie zakken. De speciale rugmassage laat je energie weer stromen en de gebruikte Amazoniet stenen ontkrampen en brengen balans. De bekende Chou brengt je naar je eigen stiltepunt. En na de reiniging en de massage van het gezicht worden tijdens het masker jouw chakra’s weer opgeladen zodat de energie weer door je lichaam stroomt. Je accu is weer letterlijk opgeladen.
€ 80,00

Bashya Elementen Ritueel (90min)
Een bijzonder ritueel volgens de Chinese 5 Elementenleer afgestemd op het jaargetijde.
Verschillende technieken op zowel lichaam als gezicht worden gecombineerd. Er wordt extra aandacht besteed aan de meridianen die horen bij het betreffende element.
Hout = Lente
Vuur = Zomer
Metaal = Herfst
Water = Winter
Aarde = Overgangsperiode tussen de verschillende elementen.
€ 85,00