Een droom kwam uit…

Lavendel was altijd al een favoriet in mijn praktijk…

Maar sinds onze geweldige vakantie in Zuid-Frankrijk is deze liefde nog verder gegroeid. Het was altijd al een diepe wens om eens met eigen ogen te zien hoe Lavendel groeit op van die prachtige paarse velden. En deze droom kwam uit….

En dan moet je daar bij thuiskomst iets mee doen natuurlijk!

Daarom heb ik voor de maand augustus een heerlijke ontspannende Lavendel-Amethist behandeling samengesteld. Als je binnenkomt dan ruikt de praktijk naar Lavendel. De drukke bezigheden laat je achter je tijdens een ontspannend voetenbad met Lavendel badzout.

Tijdens het inmiddels bekende Chou hoofdhuid haar Ritueel zak je nog dieper weg in de ontspanning. In de reiniging wordt Lavendel verwerkt en dit heeft een heerlijke verzachtende werking op de huid.
De gezichtsmassage met lavendelolie en Amethist edelstenen heeft een diepe werking op je innerlijke rust en werkt heel diep door. Je laat makkelijk al je spanningen los en ook negatieve gedachten verdwijnen naar de achtergrond.

Tijdens het diep reinigende klei-lavendelmasker worden de onderbenen en voeten gemasseerd met Lavendel stempels.

Deze heerlijke belevenis (het lijkt wel een mini vakantie in de Provence)
duurt 75 minuten en is in de maand augustus te boeken voor € 60,00.

Wil je dit ook ervaren? Boek snel!

Heb je al een behandeling geboekt staan en wil je deze graag omboeken naar deze behandeling, neem dan even contact met me op.

Warme groet,

Ilse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.