Herfst is…. OPRUIMEN en LOSLATEN

De bladeren aan de bomen geven ons het mooie voorbeeld…. ze laten los.  De herfst is het jaargetijde bij uitstek om los te laten wat niet meer bij ons past. Dat kan op allerlei vlakken zijn. We kunnen eens flink opruimen in ons huis, spullen die we niet meer nodig hebben verkopen of doorgeven aan een ander.

Maar ook emotioneel kunnen we loslaten wat ons niet meer dient. Oud verdriet, spanningen of blokkades die ons in de weg staan om te groeien, we mogen het allemaal loslaten. Je kunt dit doen door middel van meditatie (voor sommige klinkt dit heel zwaar, maar probeer het eens, het brengt je zoveel rust). Maar ook een heerlijke massage kan je letterlijk de spanning doen loslaten.

Of wat denk je van een heerlijk kopje loslaten thee. Deze thee is gemaakt van heerlijke kruiden zoals Valeriaan, Sint Janskruid, Lavendel en Kamille, die allemaal hun steentje bijdragen aan je innerlijke rust. Je kunt de kruiden ook in een zakje toevoegen aan je (voeten)bad en je zult merken dat je helemaal ontspant.

Wil je echt een steuntje in de rug om oud verdriet of blokkades op te ruimen, denk dan eens aan een Energetische behandeling zoals Reiki of Magnetiseren. Door het opleggen van mijn handen mag ik energie doorgeven uit de Kosmos en deze energie zal in jouw lichaam gaan naar die plekken waar het hard nodig is. Het is moeilijk te omschrijven wat er dan gebeurt, je moet het eigenlijk gewoon een keer ervaren. Daarom bied ik in de maand November een Energetische Loslaatbehandeling van 30 minuten aan voor maar € 15,00.

Maak snel een afspraak of tip de persoon die dit goed zou kunnen gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.