Laat je spanning in de schouders los

De herfst heeft nu echt zijn intrede gedaan. Het stormt buiten en het is ’s avonds al veel vroeger donker.
We trekken  letterlijk en figuurlijk weer meer naar binnen. De herfst is de periode van loslaten. De blaadjes vallen van de bomen, maar ook wij als mens mogen loslaten wat niet meer bij ons past.

Vaak houden we veel vast in ons nek-schoudergebied met pijnklachten als gevolg. De Arnica Rug-Nek-Schouderbehandeling kan hier verlichting brengen. De Arnica plant staat vooral bekend om zijn verwarmende en ontspannende effect.

Ook al is het buiten nog zo guur en koud, je komt binnen in mijn heerlijk warme praktijk waar het licht gedempt is en de kaarsjes branden. Een rustig muziekje op de achtergrond brengt je al gelijk in de ontspan modus.

Je mag plaatsnemen op de comfortabele behandelbank en je wordt lekker warm ingestopt. Een heerlijk warm Arnica Compres voor de handen en de voeten zorgt ervoor dat de doorstroming op gang komt. Hierna worden de voeten ingepakt met een ontgiftende kleipakking die het lichaam helpt om spanningen en afvalstoffen los te laten.

Terwijl dit heilzaam zijn werk doet onderga jij het Chou Ritueel. Deze Energetische hoofdhuid haarmassage brengt je naar je stiltepunt en zorgt voor een diepe ontspanning.

Na het verwijderen van de voetpakking draaien we om naar de buik en beginnen we opnieuw met warme compressen, nu op de rug. Dan volgt een massage met afwisselend stevigen en zachte grepen om de doorbloeding te stimuleren. Je voelt de laatste restjes spanning uit je wegglijden.

We sluiten af met de doordringende klanken van de klankschaal en keren weer helemaal in balans huiswaarts.

Deze heerlijke 45 minuten durende beleving is tot en met 31 oktober te boeken voor € 37,50 ipv van
€ 45,00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.